Casual Monday-Real Friendship?

16:20:00

Heej!!


Još jedan ponedeljak,novi početak,nova nedelja.Ovaj dan iskreno mi je bio užasan.Svi imamo naporne nedelje u kojima nemamo vremena nizašta.

Ipak,po ovako kišnom i vetrovitom danu,volim da sebi napravim čaj,a onda zašuškana u pokrivač čitam omiljenu knjigu
Tada razmišljam o svemu i donesem neke važne odluke,napravim raspored,i sredim svoj život.Možda zvuči čudno,ali tako je ☺.

(pišite dole koja bi ste vrata otvorili)

Trenutno čitam knjigu ,,Onlajn devojka'',i zanimljivo mi je kako Zoi koristi izraz ,,prerasti prijatelja''.Zapitala sam se da li je to moguće,i da,nekada stvarno prerastemo naše prijatelje.Svako ode na svoju stranu,i nema više te čarolije,kao na početku.To je znak da sada jedno drugom stvaramo samo prepreku,mislim,ako nam to nije više pravi prijatelj.Ja sam u poslednje vreme dosta njih prerasla i izbacila.Prvo sam bila tužna,ali tada su u moj život došli mnogo bolji ljudi sa kojima sam sad super,i uživam.Iako smo dooosta različiti,baš te razlike nas čine pravim prijateljima.Sigurna sam da ste za taj izraz već znali,ali kada vam se stvarno desi nešto slično mom slučaju,tek će te onda shvatiti pravo značenje.

Da li postoji pravo prijateljstvo?Pitanje na koje nam ni vikipedija ne može odgovoriti.Pre par meseci u svadji sa sada nebitnom osobom,izgovorila sam dosta čudnih stvari,medjutim,ono što je ona meni rekla stvarno me je povredilo.Rekla mi je da pravo prijateljstvo ne postoji.

Dosta sam razmišljala o tome,i shvatila da postoji,ali samo sa pravim osobama.Iskreno,ništa se u životu ne može postići sad,odmah i odjednom.Pa tako ne može ni pravo prijateljstvo.Uz malo truda,može se naći.


I,to je to za ovaj post,nadam se da ste uživali,ukratko sam rekla sve što mi je bilo na umu ❤.Vidimo se sutra,baj ☺.

-Jana ❤❤❤

You Might Also Like

8 коментара

 1. Ja ti iz iskustva govorim i garantujem da pravo prijateljstvo postoji, samo moraš naći pravu osobu. Ja sam imala te sreće da svoju BFF upoznam još u zabavištu i istina, mnogo smo se promenile i sazrele, ali naše prijateljstvo je godinama postajalo sve jače. Bukvalno ništa ne može da nas razdvoji, a koliko smo povezane govori činjenica da skoro svaki dan kažemo istu rečenicu u isto vreme. Samo moraš naći osobu što sličniju sebi. Inače, knjiga je fenomenalna! Želim ti divan dan! :)

  The Fashion Spell

  ОдговориИзбриши
 2. lepe slike!
  EOS giveaway je na blogu
  pogledaj vise na
  http://highheelpoodl.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 3. Post si divno napisala i uživala sam. ❤
  Iskreno, otvorila bih vrata "Wonderland". :D ❤ Pravi prijatelji naravno postoje, ne znam kakva je to drugarica koja ti je rekla da ne postoji, jer ako ona veruje da ne postoji, onda ni tebe nije smatrala prijateljem. :/ ❤
  <333333333333333333333333333333333333333333

  eslyisworldview.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Ocigledno 😂😂 Takodje bih otvorila ''Wonderland'' hvalaa 💟💟💟💟

   Избриши

Ovde ostavite svoje mišljenje o postu ❤